Label Party

16 maart 2019

UCI Bike Region Label Party

We vieren de tweede verjaardag van het Label in de week ‘Op Fietse door Drenthe’. Een beter moment om het Label Bike Region te vieren konden we ons niet wensen, omdat we zaterdag avond 16 maart te gast mogen zijn bij de ploegenpresentatie van de 60e Ronde van Drenthe. In de Tamboer in Hoogeveen bent u van harte uitgenodigd om vanaf 18:30 uur de ploegenvoorstelling van de Ronde van Drenthe bij te wonen. Vanaf 20:30 uur gaan we naadloos over in een avondvullend programma;¬†wielerverhalen met Herbert Dijkstra en Mart Smeets, de Drentse wielerverkiezing en muzikale en cabarateske ondersteuning van Bert Louissen en Jeroen Willems.

Geef u op door onderstaand formulier in te vullen. Iedereen is welkom, dus neem uw wielervrienden en andere sportliefhebbers mee naar deze speciale avond. Let wel: we zitten in een theaterzaal, dus vol = vol.

Programma

18:30 uur Ploegenvoorstelling door de Ronde van Drenthe

Voorafgaand aan de tweede Label-party vindt de ploegenvoorstelling van de Ronde van Drenthe plaats. Alle gasten van de Label-party zijn welkom, net zoals alle gasten van de Ronde van Drenthe welkom zijn bij de Label Party.
Vanaf 20.00 uur is er koffie aanwezig in de foyer aansluitend aan de zaal. Om 20.30 uur loopt de ploegenpresentatie naadloos over in de Label Party

20:30 uur Start Label party met Bert Louissen

Herbert Dijkstra met ‘Wielerverhalen’ deel 1

Cabaret met Jeroen Willems: terugblik en vooruitblik op de Drentse wielerwereld

21:10 uur Wielerverkiezing: wie worden de Drentse wielertalenten van 2018, wie Drents wielrenner en wielrenster van 2018.

Overgang met Bert Louissen naar ‘Wielerverhalen’ deel 2 met Herbert Dijkstra en Mart Smeets

22:25 uur Afsluiting met Bert Louissen en aansluitend borrelen.

Pin It on Pinterest