Lieke Nooijen

 

‘Drenthe is dé nummer één fietsprovincie omdat je hier kunt fietsen in een prachtige omgeving met veel natuur,bossen, heide en langs mooie dorpjes met mooie boerderijen.’

 

 

Wat was jouw hoogtepunt van het afgelopen fietsseizoen?

Mijn hoogtepunt van het seizoen was mijn overwinning op het thuisfront Emmen ‘Kleine Hein’. Overige mooie overwinningen waren de ‘Omloop van Strijen’, DK tijdrijden en een etappe in de European Junior Cycling Tour Assen en een zilveren medaille op het NK weg.

Wat vind je het mooiste aan fietsen in Drenthe?

Het mooiste aan fietsen in Drenthe vind ik de mooie lange wegen zonder stoplichten en rotondes.

En waarom is Drenthe dé nummer één fietsprovincie?

Drenthe is dé nummer één fietsprovincie omdat je hier kunt fietsen in een prachtige omgeving met veel natuur,bossen, heide en langs mooie dorpjes met mooie boerderijen.

Hoe zie jij de toekomst voor Drenthe als fietsprovincie voor je?

De fietsprovincie Drenthe zie ik in de toekomst als een zeer gewilde provincie. Voor zowel de sportieve als recreatieve fietsers zijn er genoeg uitdagingen te vinden.

Wat zijn je doelen voor 2018 en zien we je ook in koers in Drenthe?

Mijn doelen voor 2018 zijn mooie podiumplaatsen behalen. Natuurlijk zal ik verschijnen in koers in Drenthe! Ik zal aan de start staan van de ‘Healthy Ageing Tour’, de ‘Kleine Hein’ en de ‘Noord-Drentse Dorpenomloop’.

 

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This