Sanne Bouwmeester

 

‘Ik hoop dat ik in 2018 weer aan de start zal staan bij de Drentse 8 van Westerveld op 9 maart en de criteriums die Drenthe zal organiseren.

 

Wat was jouw hoogtepunt van het afgelopen fietsseizoen?

Mijn hoogtepunt van afgelopen fietsseizoen was het Pinksterweekend waarin ik de ronde van de Kerspelen en het Districtskampioenschap in Harkema won.

Wat vind je het mooiste aan fietsen in Drenthe?

Het mooiste aan fietsen in Drenthe vindt ik dat je binnen een paar minuten in de natuur en rust bent en dat er daarnaast genoeg ruimte is.

En waarom is Drenthe dé nummer één fietsprovincie?

Ik denk dat Drenthe de nummer een fietsprovincie is omdat je, je tijdens het fietsen veilig voelt op alle fietspaden die Drenthe heeft.

Hoe zie jij de toekomst voor Drenthe als fietsprovincie voor je?

Ik hoop dat Drenthe in de toekomst grote wedstrijden mag organiseren om zo aan de hele wereld te laten zien hoe mooi fietsen in Drenthe is.

Wat zijn je doelen voor 2018 en zien we je ook in koers in Drenthe?

Mijn doelen voor volgend seizoen zijn dat ik net zulke prestaties als in 2017 kan neerzetten en als het kan nog beter natuurlijk! Ik hoop dat ik in 2018 weer aan de start zal staan bij de Drentse 8 van Westerveld op 9 maart en de criteriums die Drenthe zal organiseren.

 

 

 

 

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This