Serge Bierhuizen

Aangenaam Olde Horst

 

‘Het label is een prachtige opsteker voor een prachtige fietsprovincie. Het geeft weer meer mogelijkheden om het fietsen verder te promoten.’

 

 

Welke rol speelt het UCI Bike Region label in de profilering als fietsprovincie?

Een prachtige opsteker voor een prachtige fietsprovincie. Het geeft weer meer mogelijkheden om het fietsen verder te promoten.

Wat is jouw bijdrage aan het fietsen in Drenthe?

Met ons fietsvriendelijke verblijf in Diever promoten wij vooral het mountainbiken. Voor groepen maar ook voor koppels hebben wij onder meer een leuk arrangement.

Hoe helpt de fiets bij de toekomst van Drenthe?

Gezondheid is een hot item op dit moment. Fietsen, in welke vorm dan ook, helpt daarbij om het toerisme wat breder te maken.

Welke meerwaarde heeft de fiets voor jou als ondernemer in Drenthe?

Het grootste gedeelte van mijn gasten gebruikt de fiets. Van stadsfiets, tot racefiets en mountainbike.

Hoe kan fietsen toerisme en bezoeken aan Drenthe verbeteren?

Als we het puur over MTB hebben dan is het antwoord zoveel mogelijk routes koppelen aan de dorpen en steden. Daarnaast zouden oplaadpunten voor elektrische fietsen van grote meerwaarde zijn.

Wat zijn jouw ambities voor Drenthe als fietsprovincie en hoe draag je daar aan bij?

Ik zit in de begeleidingsgroep ter promotie van MTB in Drenthe. Ik zou graag meer willen doen, maar run op dit moment 3 bedrijven. Ik heb er simpelweg geen tijd voor.

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This