De redenen om naar Drenthe te komen zijn eindeloos. Prachtige natuurgebieden en bruisende dorpen en steden wisselen elkaar af. Bovendien beleef je er de leukste evenementen en dagjes uit. In Drenthe is veel te doen op het gebied van de vrijetijdseconomie. Of het nou gaat om cultuur, avontuur of natuur, in Drenthe is het allemaal te vinden. Met 2.100 kilometer aan fietspad, de diverse officiële erkenningen maar vooral de waardering die het krijgt van fietsers in brede zin mag Drenthe zich oprecht De Fietsprovincie van Nederland noemen.

Marketing

Zichtbaar maken activiteiten op Drenthe.nl

Fietsen en Drenthe is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit zeggen vooral de (sport)-fietsers die steeds naar Drenthe blijven terugkomen. Drenthe is een provincie die bol staat van activiteiten rondom fietsen in al haar gradaties. Marketing Drenthe biedt organisatoren van al deze evenementen de mogelijkheid om deze activiteiten zichtbaar te maken aan het grote publiek.

Alle Drentse partners kunnen profiteren door gebruik te maken van de mogelijkheden van de website Drenthe.nl. Marketing Drenthe biedt alle evenementen een plaats op dit grootste herkenbare “te doen” platvorm op het gebied van de vrijetijdseconomie in Drenthe. Daarnaast participeert Marketing Drenthe in tal van evenementen door ze extra te ondersteunen door middel van campagnes en advies.

Samenwerken is de sleutel

Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars kracht versterken we elkaar en daarbij stimuleren wij gezamenlijk het fietsen in Drenthe. Op deze manier zetten we het fietsen in Drenthe met alle partners nog beter op de kaart!

 

Pin It on Pinterest

Share This