Angelien Boer

Drentse Fiets4Daagse

 

‘De Drentse Fiets4daagse hoopt toerisme in Drenthe positief te beïnvloeden, zodat wij met z’n allen Drenthe (inter)nationaal op de kaart zetten.’

 

 

Waarom is het UCI Bike Region Label goed voor Drenthe?

Drenthe laat hiermee haar sterke kant zien namelijk het organiseren van grote evenementen. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Samenwerking is daarbij van groot belang. Het zorgt voor verbinding tussen diverse partijen.

Wat zijn voor jou de highlights van de fietsprovincie Drenthe?

De highlights van Drenthe zijn de traditionele fietsevenementen, zondermeer de Drentse Fiets4Daagse. Aan dit evenement kan iedereen meedoen. Zowel jong als oud, recreatief of  sportief.

Daarnaast de Ronde van Drenthe en de Gouden Pijl in Emmen.  Maar ook de Nationale parken en de eindeloze fietspaden zijn highlights van Drenthe. De Drentse Fiets4Daagse en andere actieve evenementen zijn bij uitstek geschikt om Drenthe aan onze gasten te laten zien en te laten beleven.

Hoe kan fietsen toerisme en bezoeken aan Drenthe verbeteren?

Een gastvrij Drenthe creëren draagt bij aan een positief imago bij onze deelnemers en bezoekers van de provincie. Niet alleen ondernemers hebben hier een rol in, ook de inwoners moeten we erbij betrekken en deelgenoot maken om een gastvrij Drenthe te creëren. Dit alles resulteert in een prachtige provincie die nog meer bezoekers aantrekt.

Wat zijn jouw ambities voor Drenthe als fietsprovincie en hoe draag je daar aan bij?

Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan een gastvrij Drenthe. Onder andere middels de Drentse Fiets4Daagse. Wij zijn hard bezig om dit evenement een eigentijdse uitstraling te geven, zodat jong en oud, recreatieve en sportieve fietsers plezier beleven in Drenthe. Hiermee hoop ik toerisme in Drenthe positief te beïnvloeden, zodat wij met z’n allen Drenthe (inter) nationaal op de kaart zetten.

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This