Bas Eefting

1609bold

 

‘Het UCI Bike Region label is geen overwinning of bevestiging voor Drenthe, maar een startschot voor meer!’

 

 

Hoe kan het UCI Bike Region Label gebruikt worden om mensen meer op de fiets te krijgen?

Het is een bevestiging dat Drenthe goed in de wedstrijd is. Het zorgt ervoor dat het fietsen in de breedste zin van het woord geagendeerd blijft. En dankzij het label worden we (nog) trotser op Drenthe en fietsen!

Hoe kan Drenthe zich nog beter profileren als fietsprovincie?

Door dit te blijven vertellen. We hebben een geweldig aanbod, met prachtige routes, evenementen en locaties. De hele wereld moet dat weten, dus schreeuw het van de daken. Vol trots en zonder schroom. We zijn niet alleen de eerste, maar ook de beste UCI Bike Region!

Hoe kan de fiets toerisme en bezoeken aan Drenthe versterken?

Het is een geweldige en heldere profilering, waar het toerisme op in kan haken. Fietsen is zo breed, dat er een erg grote doelgroep bereikt kan worden. Communiceer dus de fiets en laat anderen daar bij aansluiten. Van dagattracties tot evenementen. Het UCI Bike Region label kan daar een grote rol in spreken, als basis om op verder te bouwen. Het is geen overwinning of bevestiging, maar een startschot voor meer!

Wat zijn voor jou de highlights van de fietsprovincie Drenthe?

Geweldige evenementen, aansluiting met ondernemers en dat alles in een prachtige fietsomgeving.

Wat zijn jouw ambities voor Drenthe als fietsprovincie en hoe draag je daar aan bij?

Het unieke verhaal vertellen, communiceren en vermarkten. Verbindingen leggen en als trotse Drent SAMEN Drenthe nog meer fietsprovincie maken.

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This