Mark Felix

MTB Assen

 

‘We moeten ons eigen enthousiasme gebruiken om onze provincie naar buiten toe te promoten. Dit label zal ons daar zeker bij helpen!’

 

 

Welke rol speelt het UCI Bike Region label in de profilering als fietsprovincie?

Ik denk dat dit label ons verder kan helpen om onze doelen binnen Drenthe ook buiten Drenthe een plek te geven. In het buitenland is Drenthe (nog) niet zo bekend. Met de hulp van de UCI is het mogelijk het product Drenthe te promoten.

Wat is jouw bijdrage aan het fietsen in Drenthe?

Ik zit in het bestuur van MTB Assen en ben verantwoordelijk voor de technische zaken . Verder heb ik in samenwerking met de vrijwilligers binnen MTB Assen de route bij de Baggelhuizerplas gerealiseerd en ben ik betrokken bij het organiseren van evenementen binnen de vereniging . Op dit moment zijn we bezig met het realiseren van een pumptrack en een MTB wedstrijdparcours in Assen.

Hoe kan het UCI Bike Region Label gebruikt worden om mensen meer op de fiets te krijgen?

Door dit label goed te promoten, duidelijk te communiceren én een goede uitleg te geven richting toekomstige bezoekers van onze prachtige provincie.

Wat zijn jouw ambities voor Drenthe als fietsprovincie en hoe draag je daar aan bij?

Zorgen voor mooie routes en zorgen dat deze in goede staat blijven door regelmatig onderhoud te plegen. Daarnaast moeten we ons eigen enthousiasme gebruiken om onze provincie naar buiten toe te promoten. Dit label zal ons daar zeker bij helpen!

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen.

Pin It on Pinterest

Share This